Denne hitlåten inneholder ingen instrumenter – eller stemmer
Lytte

Linda Holzerland3. mai 20193min0
4k-wallpaper-blur-boy-1490844

Vi er kommet til mai, en måned med inneklemte arbeidsdager, og en deilig forsmak på sommeren. Og som alltid har reporter Johannes sørget for å samle ukens artigste nyhetssaker som kanskje hadde gått deg hus forbi.

Anholdt papegøye etter tysting
En papegøye skapte trøbbel for politiet i Brasil forrige uke – Bilde: Illustrasjon/Pexels

Har du noen gang hørt en papegøye snakke? Det fikk politiet i Brasil oppleve forrige uke da de aksjonerte mot 2 mistenkte narkotikasmuglere. Overraskelsesmomentet ble nesten ødelagt med en gang, da husets papegøye skal ha ropt Mamma, Politi, da den så bilen. Nå nekter fuglen å snakke i avhør, og er for tiden i en dyrehage.

Les hele saken her

Fulgesang – til det fulle

Drømmer du om å lage din egen hitlåt? Tirsdag kom meldingene om en ny låt som debuterte på 11. plass på de britiske hitlistene. Låten er kreditert til Royal Society for the Protection of Birds og heter Let Nature Sing. Og den inneholder ingen instrumenter. Ingen tekst. Det er kun fuglekvitter. Låten er et forsøk på å skape oppmerksomhet rundt truslene mot fuglene Storbrittania. Hør låten her

Har denne motetrenden gått for langt?

Har du fått med deg at rumpetasken er kul igjen. Alt fra verdenskjente musikere, skuespillere og kjendiser bruker rumpetasken som en fast accesorie. Nå har inneskoprodusenten Crocs prøvd å hoppe på trenden. De har nemlig skapt Crocs-tøfler med påsydde rumpetasker. Døm selv!

Les mer om tøflene her

I et samarbeid med Beams har Crocs lansert tøfler med rumpetaske

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.