I juli var det Sørlandets Matfestival, denne helgen er det klart for Street Food Norway sin festival på Torvet i Kristiansand. Det er det sjette stoppestedet for gatematfestivalen som startet i Drammen i juni.
Ifølge arrangørene skal målet med festivalen være å danne en gruppe med matvogner i Norge. Én av de som bidrar med matvogn på festivalen denne helgen, er Food Wagon, med Tone-Elisabeth Bismo i spissen.
– Vi skal stille opp med det som blir favoritten, nemlig gresk gyros, hjemmelaget tzatziki. Vi har også kebab av høy kvalitet fra slakteren Roar Stang, den har en høy kjøttandel av lam og okse, forteller Bismo.
De har gitt vogna et såpass generelt navn fordi hun selv er kokk og driver vogna sammen med en annen som også er kokk og de kan derfor tilpasse seg til det som trengs.
– Vi sendte en forespørsel om å få være med, men da var det allerede en gresk vogn med, så meldte de avbud og vi fikk da forespørsel på kort varsel om vi ønsket å bli med og det ville vi, sier hun.
Det skal være godt over ti ulike matvogner som vil være åpne både lørdag og søndag.
Hør mer her.