Byr på en audiovisuell konsertopplevelse

Radio Metro18. oktober 20193min0
Janove - solo - suite 2 - Arne Bru Haug

Janove Ottesen, tidligere kjent som frontfigur i Kaizers Orchestra, er ute på turné igjen. Denne gangen med et soloshow i forbindelse med utgivelsen av EPen «Spindelvevriff». Den er på syv spor og inneholder gamle og nye låter som han fremfører alene på piano, gitar eller orgel. Lørdag spiller han på Caledonien Hall i Kristiansand før turen går videre til Oslo, Drammen, Hamar og videre ut av Metroland til Trondheim, Ulsteinvik, Førde, Bergen, Haugesund og Stavanger.

– Hvorfor skal folk gå på konsert med deg?
– Jeg tror det er en fin konsert. Jeg tror det er en annerledes konsert enn det mange andre holder på med. Det er mye variert instrumentering på min konsert og det er også veldig visuelt, sier Janove.

– Når det har blitt diskutert med ujevne mellomrom hvordan folk snakker høyt mellom hverandre på konserter og forstyrrer opplevelsen for artist og øvrig publikum, hvordan opplever du konsertgjengere?
– Jeg har absolutt ingen problemer med hvordan folk oppfører seg på konsert. Jeg opplever fullt fokus på musikk, tekst og de visuelle grepene som jeg har gjort med min konsert.

– Hvordan jobber du som artist for å stay on top, mtp at det tross alt er nok av artister som har slått gjennom for så å bare svinne hen fra folks oppmerksomhet?
– Jeg ser på meg selv som en kunstner og en artist som prøver å skape noe med særpreg og egenart. Jeg studerer ikke pop for eksempel og prøver å lage verdens beste popsang.

Får du ikke opplevd Janove live denne høsten, så kommer han, med fullt band, på en ny turné til høsten.

Toppfoto: Arne Bru Haug

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.