Byens spisesteder er klar for en ny Spis Ute Uke

Radio Metro1. februar 20191min0
    Mandag braker det løs. Da fylles byens resturanter med spiseglade mennesker som skal dele en matopplevelse, kose seg og kanskje også prøve noe nytt og spennende. Spis Ute Uken er blitt en uke veldig mange ser frem til, og en viktig uke for byens befolkning og byens spisesteder.   Matkulturen blomstrer i Kristiansand; […]

 

 

Mandag braker det løs. Da fylles byens resturanter med spiseglade mennesker som skal dele en matopplevelse, kose seg og kanskje også prøve noe nytt og spennende. Spis Ute Uken er blitt en uke veldig mange ser frem til, og en viktig uke for byens befolkning og byens spisesteder.

 

Matkulturen blomstrer i Kristiansand; å spise ute er blitt en sentral del av hverdagslivet og en populær fritidsaktivitet. Å spise ute handler om å spise sammen, få en matopplevelse, kose seg, kanskje prøve noe nytt og spennende. Mandag starter Spis Ute Uken i byen, og byens spisesteder er klare til å servere spennende retter. Hennig Ross Vestavik er prosjektleder for Spis Ute Uken, og ser helt tydelig at de som ikke vanligvis er så mye ute og spiser, de kommer denne uken.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.