Butikkene tømmes for både snøskuffer og snøfres

Radio Metro2. februar 20191min0
Når vinteren kommet til Sørlandet, og snøen laver ned, så kommer også panikken. Panikken for snøskuffen man ikke har, og snøfresen man aldri har fått kjøpt. Butikkene tømmes, og det er ventetid på nye forsyninger. Vinteren er kommet til Sørlandet, og vi sørlendinger, vi er vel aldri helt forberedt. Når kaoset er et faktum, og […]

Når vinteren kommet til Sørlandet, og snøen laver ned, så kommer også panikken. Panikken for snøskuffen man ikke har, og snøfresen man aldri har fått kjøpt. Butikkene tømmes, og det er ventetid på nye forsyninger.

Vinteren er kommet til Sørlandet, og vi sørlendinger, vi er vel aldri helt forberedt. Når kaoset er et faktum, og snøen skal måkes, så kommer også panikken over snøskuffen og snøfresen man ikke har. Sørlendinger løper mann av huset for å skaffe seg redskaper for å få ryddet unna snøen, butikkene tømmes, og det er ventetid før butikkene får fylt opp lagrene. Ellen Seilen er butikkleder ved Jernia Sørlandsparken, og hun har verken snøskuffer, eller snøfres å tilby sine kunder. Butikken er ganske så tom.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.