Burger med BBQ-kylling, sprø kålsalat, sopp, bacon og stekte poteter

Linda Holzerland17. juni 20202min0
Kyllingburger

Ingenting slår en god burger! Men det må ikke alltid være med kjøttdeig, prøv denne burgeren med BBQ-kylling isteden. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pakke grillet kylling lårfilet
  • 2 dl BBQ-saus
  • 2 burgerbrød
  • ¼ hodekål
  • 1,5 dl majones
  • ¼ rød chili
  • 5 sjampinjong
  • 4 skiver bacon
  • 5 poteter
  • 1 tomat
  • Salat etter eget ønske
  • Aioli
  • Olivenolje
  • Salt

SLIK GJØR DU

Sett stekeovn på 230 grader varmluft. Potet kuttes i tynne skiver og blandes opp med 3 ss olje og 1 ts salt. Potetene stekes i 15-20 minutter til de er sprø. Mariner kyllingen med BBQ-saus. Stek lårene i 5-7 minutter i samme ovn som potetene. Kutt hodekål i tynne strimler og vend opp med majones, 2 ts salt og finkuttet rød  chili. Del sjampinjong i skiver og stek i stekepanne på medium varme med bacon til soppen er gyllen og baconet er sprøtt. Skiv opp tomaten i tykke, gode skiver. Monter burgeren med salat, tomat og kålsalat nederst, deretter BBQ-kylling. Serveres gjerne med aioli.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.