Ingenting slår en god burger! Men det må ikke alltid være med kjøttdeig, prøv denne burgeren med BBQ-kylling isteden. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pakke grillet kylling lårfilet
- 2 dl BBQ-saus
- 2 burgerbrød
- ¼ hodekål
- 1,5 dl majones
- ¼ rød chili
- 5 sjampinjong
- 4 skiver bacon
- 5 poteter
- 1 tomat
- Salat etter eget ønske
- Aioli
- Olivenolje
- Salt
SLIK GJØR DU
Sett stekeovn på 230 grader varmluft. Potet kuttes i tynne skiver og blandes opp med 3 ss olje og 1 ts salt. Potetene stekes i 15-20 minutter til de er sprø. Mariner kyllingen med BBQ-saus. Stek lårene i 5-7 minutter i samme ovn som potetene. Kutt hodekål i tynne strimler og vend opp med majones, 2 ts salt og finkuttet rød chili. Del sjampinjong i skiver og stek i stekepanne på medium varme med bacon til soppen er gyllen og baconet er sprøtt. Skiv opp tomaten i tykke, gode skiver. Monter burgeren med salat, tomat og kålsalat nederst, deretter BBQ-kylling. Serveres gjerne med aioli.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.