– Bryter med alle forventninger for en krimserie
Serien 'Hidden' foregår i Wales

Linda Holzerland28. august 20183min0
hidden 2

Slutten av uken er i anmarsj, og høsten står for hjørnet. Det nærmer seg høysesong for å sitte inne og kose seg foran TV-skjermen, og Pål Nordseth fra Filter Film & TV gir deg anbefalinger på hva du bør se.

Inside Man, Netflix
Denzel Washington og Chiwetel Ejiofor - Inside Man
Denzel Washington og Chiwetel Ejiofor i filmen ‘Inside Man’

– Netflix er definitivt mer kjent for serier enn film, men er i ferd med å rulle ut en alvorlig sjarmoffensiv mot de som foretrekker sistnevnte format, forklarer Nordseth. Ut over høsten har Netflix annonsert flere spennende originalfilmer, i tillegg til å fylle opp sitt bibliotek med flere klassikere.

– Denne uka kom det en rekke filmer som er mer enn verdt å se, for eksempel denne stilige og spennende kuppfilmen fra 2006, sier Nordseth.

Under påskudd av å være håndverkere entrer en gjeng innbruddstyver en storbank på Manhattan der de tar en haug med gisler. De blir kledd opp i samme kjeledresser som innbruddstyvene selv bærer, for å forvirre politiet.

– Situasjonen utvikler seg til et nervepirrende og uforutsigbart forhandlingsspill, der handlingen stadig tar overraskende vendinger, avslutter Nordseth.

Se filmen her

Hidden, NRK
Hidden
Serien ‘Hidden’ foregår i Wales

– Hidden er en serie som bryter dine forventninger, og er noe annet enn nok en sjablongpreget grim-krim, forklarer Nordseth.

– Når den første episoden er over, er imidlertid hvem-gjorde-det aspektet etablert, og vi er innviet i et mangfoldig karaktergalleri vi definitivt er interessert i å vite mer om, sier Nordseth. – Inkludert drapsmannen, som muligens er involvert i dypere mysterier.

Hidden byr på en sammensatt etterforskerfigur og er satt i de naturskjønne omgivelsene i nord-Wales. – Serien kan minne om Broen, forteller Nordseth. – Jeg er personlig spent på fortsettelsen!

Se serien her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.