Bruk butikkene i Kvadraturen

Radio Metro8. mars 20191min0
Det er blitt tøffere  å drive butikk i Kvadraturen. Handel på internett er blitt en av de største utfordringene som butikkene møter på. Både byens butikker, og Kvadraturforeningen er klare, ønsker man en levende by, så må man også bruke butikkene mer.   Kristiansand har en stor styrke i forhold til mange andre byer på […]

Det er blitt tøffere  å drive butikk i Kvadraturen. Handel på internett er blitt en av de største utfordringene som butikkene møter på. Både byens butikker, og Kvadraturforeningen er klare, ønsker man en levende by, så må man også bruke butikkene mer.

 

Kristiansand har en stor styrke i forhold til mange andre byer på samme størrelse, nemlig en by med mange nisjebutikker. Byen har mange selvstendige butikker. Kvadraturen består av flere nisjebutikker enn kjedebutikker. Byen har en god mix, noe tilreisende forteller at de setter stor pris på. Skal man fortsatt ha en levende by, så må også innbyggerne bli flinkere til å bruke butikkene, og legge ned penger her. Butikkene møter helt klart utfordringer i dag med bla økt handel på nettet.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.