Boligåret som kommer

Aksell8. januar 20191min0
Boligprisene steg i takt med lønnsveksten i fjor i Kristiansand og Arendal, noe som er adskillig mindre enn Oslo men helt på høyde med resten av landets byer. Daglig leder i DNB Eiendom, Jøran Flakk, omtaler fjoråret som bærekraftig og langsiktig og tror at 2019 vil følge samme melodi.  – Her har vi over flere […]

Boligprisene steg i takt med lønnsveksten i fjor i Kristiansand og Arendal, noe som er adskillig mindre enn Oslo men helt på høyde med resten av landets byer. Daglig leder i DNB Eiendom, Jøran Flakk, omtaler fjoråret som bærekraftig og langsiktig og tror at 2019 vil følge samme melodi. 

– Her har vi over flere år hatt et veldig stabilt boligmarked uten galopperende vekst. Året 2019 blir ikke veldig ulikt det vi har hatt. sier Flakk til Metro Sør.

Han peker på at utlånsrenta, antall boliger i markedet, banker og myndigheters utlånspraksis, lønnsvekst og arbeidsledighet vil diktere utviklingen for dette året.

– Et stalltips er at vi har en nasjonal utvikling på rundt tre prosent og at Kristiansand vil ligge på 2-3 prosent stigning.

Hør hele intervjuet her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.