Bieredning og webutvikling til NM

Radio Metro8. mars 20192min0
Torsdag gikk den årlige fylkesmessen for ungdomsbedrifter av stabelen på Q42 og av totalt 98 fra hele Sørlandet, var det BeeSaved fra KVS-Lyngdal og webFrame fra Arendal som vant hver sine gullbilletter og en sjekk som det synlige beviset på at de hadde gjort best inntrykk på messen. – BeeSaved er en holdningsskapende og produserende […]

Torsdag gikk den årlige fylkesmessen for ungdomsbedrifter av stabelen på Q42 og av totalt 98 fra hele Sørlandet, var det BeeSaved fra KVS-Lyngdal og webFrame fra Arendal som vant hver sine gullbilletter og en sjekk som det synlige beviset på at de hadde gjort best inntrykk på messen.

– BeeSaved er en holdningsskapende og produserende bedrift fra KVS-Lyngdal. Vi driver først og fremst med å sette fokus på hva som skjer med biene og hvilken situasjon de er i, og hva vi kan gjøre for å hjelpe de. Fordi det har seg slik at biene er i en situasjon der de minker veldig i sin bestand istedet for å øke den slik vi ønsker. For vi trenger dem som pollinatorer i og med at de står for en tredjedel av vår matproduksjon, forteller Hanne Lunde til Metro Sør.

Hun var et skikkelig blikkfang på deres lille stand ikledd et biekostyme. På standen hadde de også ferskprodusert honning, bikuber, biehus og handlenett som de hadde fått hjelp av sine bestemødre til å sy.

Både BeeSaved og webFrame skal representere Agderfylkene under NM for Ungdomsbedrifter på Norges Varemesse i Lillestrøm i slutten av april.

Hør intervjuer fra messen.

Aleksander Lien og Fredrik Melbye på messe for UB - Fagermo
To jurymedlemmer messe for UB
Julian og Ole-Christian fra Kviter UB - Fagermo
Kviter-app - Fagermo

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.