Bidro med hat-trick og brasse

Aksell28. september 20193min0
Martin Ramsland etter Sandnes Ulf - Westgård

Start – Sandnes Ulf 3-2 (0-1): Start er tilbake på vinnersporet etter å ha slått Sandnes Ulf på Sparebanken Sør Arena og tok revansje etter både tapet i vår mot de lyseblå, men også etter tapet mot Hamkam i forrige serierunde. En kamp som brøt en god rekke for de gule og svarte med tolv kamper på rad uten tap.

Men det var lite som tydet på at det kom til å bli en god dag foran utrolig glisne tribuner. Det manglet på den siste tredjedelen i de fleste av angrepene til Start og det var en mulig keepertabbe som sørget for at det var bortelaget som gikk til pause med en ledelse.

Start måtte ha et kjapt mål etter pause og det var lysluggen fra Marnardal, Martin Ramsland som var våkent med da Sandnes Ulf prøvde å klarere et flott innlegg signert Eirik Wichne. Med et tidlig mål hadde hjemmelaget et psykologisk overtak etter en fin start på omgangen av Sandnes Ulf med to kjappe hjørnespark.

Åtte minutter senere var snuoperasjonen fullført da Henrik Robstad slo en nydelig pasning langs bakken til Ramsland som fikk slått inn 2-1.

Sju minutter før dommeren blåste av kampen vartet Ramsland opp med en sjanse som minnet mer om sydligere breddegrader enn de dypeste skoger i Agder. På et perfekt slått hjørnespark fra Isaac Twum, slår Starts nummer ni et brassespak som går rett i tverrliggeren og over. For et hat-trick det hadde blitt og for et mål.

Men Ramsland skulel få sitt hat-trick bare minuttet senere da Aron Sigurdarson slår et frispark mot lysluggen som stanger inn 3-1.

Sandnes Ulf skulle få et mål til. Det skjedde på et straffespark der de lyseblås toppscorer, Kent Håvard Eriksen, sendte Jonas Deumeland feil vei.

Start overnatter på andreplass to poeng foran Sandefjord som spiller sin kamp mot Starts overmenn, HamKam søndag kl. 15:00. Andre omgang av den kampen, hører du her på Radio Metro.