Best mot gamle lagkamerater

Radio Metro16. januar 20192min0
Vipers – Byåsen 28-20 (11-9): Vipers klarte å reise seg og tok revansj etter det forsmedelige tapet i Eliteserien sist helg da Byåsen gjestet Aquarama onsdag. Silje Waade ble av den lokale juryen i hallen kåret til banens beste spiller. – Jeg er sånn passe fornøyd, det er jo alltid ting jeg kunne gjort bedre, […]

Vipers – Byåsen 28-20 (11-9): Vipers klarte å reise seg og tok revansj etter det forsmedelige tapet i Eliteserien sist helg da Byåsen gjestet Aquarama onsdag. Silje Waade ble av den lokale juryen i hallen kåret til banens beste spiller.

– Jeg er sånn passe fornøyd, det er jo alltid ting jeg kunne gjort bedre, men jeg skal ta med meg det jeg gjorde bra og jobbe videre med det, sier Waade til Metro Sør.

Vipers slet i store deler av 1. omgang med presisjonen fremover, som også var et stort problem mot Molde på søndag og de kan takke Katrine Lundes matchvinnende redninger for at det ikke var Byåsen som gikk til pause med en ledelse.

– Katrine tar mye og det kamuflerer kanskje litt at vi sliter med å score i angrep, sier Silje Waade.

Vipers sin neste kamp er borte mot Krim Mercator i Slovenia, som er første kamp i hovedrunden av Champions League den 26. januar.

– Vi må opp noen hakk, vi må nok skru sammen spillet vårt litt bedre og benytte de sjansene vi får. Når vi står godt, og får mange kontringssjanser så må vi forvalte de i mål. Det blir viktig. Så jeg håper 2. omgangen er en pekepinn på at vi er på rett vei der, sier Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.