Banens beste i viktig seier

Radio Metro2. februar 20192min0
Vipers Kristiansand er nå oppe i åtte poeng etter å ha slått Thüringer 31-24 i årets første hjemmekamp i Champions League lørdag. Banens beste og toppscorer ble Jeanett Kristiansen, som virkelig slapp seg løs mot det tyske laget. I midtuken ble det nemlig klart at hun forlater de rosa til fordel for Herning-Ikast fra 1. […]

Vipers Kristiansand er nå oppe i åtte poeng etter å ha slått Thüringer 31-24 i årets første hjemmekamp i Champions League lørdag. Banens beste og toppscorer ble Jeanett Kristiansen, som virkelig slapp seg løs mot det tyske laget.

I midtuken ble det nemlig klart at hun forlater de rosa til fordel for Herning-Ikast fra 1. juli.

– Jeg slipper ned skuldrene og jeg har jo slitt litt i det siste. Veldig godt at alle vet det nå og at jeg bare kan fokusere på Vipers, sier Kristiansen til Metro Sør.

Hun fikk over åtti prosent av stemmene fra hjemmepublikummet for en kamp der hun satte inn ti mål på ti skudd.

– Det er veldig gledelig å se Jeanett stå frem. Nå er klubbskiftet ute av verden, så nå kan hun konsentere seg om det hun skal gjøre nå, så jeg er veldig happy for at hun har det trykket hun har og setter mange baller i mål. Det er veldig bra, sier Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad.

Neste motstander for de rosa er Fana hjemme på onsdag før Györ venter borte neste helg.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.