Banens beste i ny storseier

Aksell6. februar 20191min0
Vipers – Fana 41-26 (22-15): Sunniva Næs Andersen ble kåret til dagens beste Vipers-spiller i det som ble en ny overlegen seier mot Fana. – Jeg synes vi strever litt i 1. omgang med at vi er pinglete i forsvar. Så bestemmer vi oss i pausen for å trøkke litt mer i forsvar og det […]

Vipers – Fana 41-26 (22-15): Sunniva Næs Andersen ble kåret til dagens beste Vipers-spiller i det som ble en ny overlegen seier mot Fana.

– Jeg synes vi strever litt i 1. omgang med at vi er pinglete i forsvar. Så bestemmer vi oss i pausen for å trøkke litt mer i forsvar og det synes jeg vi gjør, vi slipper vel inn tre mål de første ti-femten minuttene eller noe, så det synes jeg er kjempebra, sier Andersen til Metro Sør.

Hun satte inn seks fulltreffere i en kamp der også Jeanette Kristiansen gjorde på nytt en god innsats som kampens toppscorer med åtte mål på åtte forsøk.

På lørdag venter kanskje den tøffeste motstanden noen sinne når mellomspillet i Champions League fortsetter med bortekamp mot Györ.