Bakt laks med asparges og sitron

Radio Metro19. august 20202min0
Bakt laks med asparges

Det blir ofte mye kjøtt og feit mat på grillen. Derfor er det av og til godt med bare laks og grønnsaker! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • 4 sitronskiver
  • 1 fedd hvitløk, i tynne skiver
  • 1 bunt asparges
  • 1 pose salat
  • 1 neve dill
  • Olivenolje
  • Salt og pepper
  • Aluminiumsfolie

SLIK GJØR DU

Tenn grillen. Skjær av ca. 2 cm av nedre del av stilken på aspargesene og skrell selve stilken. Riv av to foliebiter på ca 30×30 cm og fordel aspargesene. Legg laksefilet på asparges og pensle med olivenolje. Strø hvitløk, salt og pepper over. Toppes med to sitronskiver og dill og pakk så sammen pakkene. Grilles på grillen i ca. 10 minutter, serveres med salat.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.