Det blir ofte mye kjøtt og feit mat på grillen. Derfor er det av og til godt med bare laks og grønnsaker! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk laksefilet
- 4 sitronskiver
- 1 fedd hvitløk, i tynne skiver
- 1 bunt asparges
- 1 pose salat
- 1 neve dill
- Olivenolje
- Salt og pepper
- Aluminiumsfolie
SLIK GJØR DU
Tenn grillen. Skjær av ca. 2 cm av nedre del av stilken på aspargesene og skrell selve stilken. Riv av to foliebiter på ca 30×30 cm og fordel aspargesene. Legg laksefilet på asparges og pensle med olivenolje. Strø hvitløk, salt og pepper over. Toppes med to sitronskiver og dill og pakk så sammen pakkene. Grilles på grillen i ca. 10 minutter, serveres med salat.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.