Vi holder oss i Asia også i dag og skal lage kjøttkaker. I tillegg til det er det en helt topp lavkarbo-rett, så det er bare å sette i gang 🙂 Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
– 1 pk kjøttdeig
– 1/2 chili finhakket
– 1 ts malt spisskummen
– 1 ts malt koriander
– 1 cm fersk ingefær, raspet
– 1 hvitløksfedd, raspet
– Chilisaus
– Olje til steking
Grønn salat:
– 1/2 agurk i staver
– 2 stilker vårløk
SLIK GJØR DU
Bland kjøttdeig, chili, spisskummen, koriander, ingefær og hvitløk i en bolle. Varm opp en stekepanne med litt olje. Lag små kjøttkaker og stek de i ca. 4 minutter på hver side på middels varme. Bland sammen den grønne salaten, og server salat og kjøttkaker sammen med chilisaus. Tilsett gjerne frisk persille eller koriander.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.