Det er mandag og da trenger man både en lett og enkel start på uka. Denne retten går raskt å lage og gir deg masse energi for en hektisk hverdag. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk laksefilet
- 2 reddiker i tynne skiver
- 1/2 rødløk i tynne skiver
- 3 vårløk i ringer
- 1 gulrot i tynne strimler
- 1 pk nudler
- 1/2 chili i tynne ringer
- 2 ts revet fersk ingefær
- 2 ss fersk limesaft
- 2 ss soyasaus
- 3-4 ss sesamfrø, ristet
- 2-3 ss olivenolje
SLIK GJØR DU
Skjær laksen i terninger. Kok opp nudlene etter anvisning på pakken. Rist sesamfrø. Bland chili, ingefær, limesaft og soyasaus i en bolle. Stek laksen i olje i noen minutter. Legg nudler, grønnsaker og laks i en bolle. Hell over sausen og strø ristede sesamfrø over. Tilsett gjerne frisk koriander.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.