Asiatisk laks med mangosalsa

Linda Holzerland25. august 20202min0
Asiatisk laks

Laks og mango er en superkombo. I dag blir det laks med en asiatisk vri. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • Ris til 2 personer
  • Søt chilisaus
  • 1 mango i terninger
  • 1/2 rødløk, finhakket
  • 1/2 paprika, i små terninger
  • 2 ss koriander, grovhakket
  • 2 cm chili, finhakket (kan sløyfes)
  • Saften av 1 lime
  • Salt etter smak

SLIK GJØR DU

Kok ris etter anvisning på pakken og sett stekeovnen på 200 grader. Pensle laksefiletene med søt chilisaus la dette godgjøre seg i noen minutter mens du lager mangosalsaen. Bland mango, rødløk, paprika, koriander, chili og lime i en bolle. Smak til med salt. Stek laksen i ildfast form med litt olje i ca. 7-9 minutter. Serveres med ris og mangosalsa.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.