Asiatisk laks med mangosalsa

Laks og mango er en superkombo. I dag blir det laks med en asiatisk vri. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • Ris til 2 personer
  • Søt chilisaus
  • 1 mango i terninger
  • 1/2 rødløk, finhakket
  • 1/2 paprika, i små terninger
  • 2 ss koriander, grovhakket
  • 2 cm chili, finhakket (kan sløyfes)
  • Saften av 1 lime
  • Salt etter smak

SLIK GJØR DU

Kok ris etter anvisning på pakken og sett stekeovnen på 200 grader. Pensle laksefiletene med søt chilisaus la dette godgjøre seg i noen minutter mens du lager mangosalsaen. Bland mango, rødløk, paprika, koriander, chili og lime i en bolle. Smak til med salt. Stek laksen i ildfast form med litt olje i ca. 7-9 minutter. Serveres med ris og mangosalsa.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.