
Laks og mango er en superkombo. I dag blir det laks med en asiatisk vri. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk laksefilet
- Ris til 2 personer
- Søt chilisaus
- 1 mango i terninger
- 1/2 rødløk, finhakket
- 1/2 paprika, i små terninger
- 2 ss koriander, grovhakket
- 2 cm chili, finhakket (kan sløyfes)
- Saften av 1 lime
- Salt etter smak
SLIK GJØR DU
Kok ris etter anvisning på pakken og sett stekeovnen på 200 grader. Pensle laksefiletene med søt chilisaus la dette godgjøre seg i noen minutter mens du lager mangosalsaen. Bland mango, rødløk, paprika, koriander, chili og lime i en bolle. Smak til med salt. Stek laksen i ildfast form med litt olje i ca. 7-9 minutter. Serveres med ris og mangosalsa.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.