AKT endrer prisene fra 1. februar

Radio Metro25. januar 20191min0
Som vanlig pleier det å skje en prisjustering på buss og tog den 1. februar hvert år. Der Agder Kollektivtrafikk lot alle priser være i ro i fjor, skjer det en prisøkning på enkeltbilletter og periodekort på drøye to prosent, mens det vil skje en større endring for den rimeligste billettypen. Barnekategorien forandres fra dagens […]

Som vanlig pleier det å skje en prisjustering på buss og tog den 1. februar hvert år. Der Agder Kollektivtrafikk lot alle priser være i ro i fjor, skjer det en prisøkning på enkeltbilletter og periodekort på drøye to prosent, mens det vil skje en større endring for den rimeligste billettypen.

Barnekategorien forandres fra dagens aldersgrenser på 4-16 til at du fra 1. februar betaler barnebillett fra fylte seks til og med fylte 17 år.

Barnebillett og honnørbillett vil etter prisendringen koste 16 kroner på det rimeligste og 26 kroner kontant, mens voksenprisen økes til 31 kroner på det rimeligste og 51 kroner kontant.

Når det gjelder periodebilletter så blir det ingen endring på ukespass, mens det er en økning på mellom 2% og 2,7% på de andre periodebillettene.

Se hele oversikten hos AKT.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.