Filmer vi gleder oss til i 2022

Troy Langaas7. januar 20223min0
cover
1. Spider-Man: No Way Home

For første gang i kinohistorien er nabolagshelten Spider-Man avslørt, og han kan ikke lenger skille hverdagen fra den risikofylte tilværelsen som superhelt. Når han ber Doctor Strange om hjelp blir situasjonen enda farligere, og tvinger ham til å oppdage hva det virkelig betyr å være Spider-Man.

Både Tom Holland, regissør Jon Watts og Zendaya kommer tilbake i oppfølgeren til Spider-Man: Homecoming og Spider-Man: Far From Home, men de er absolutt ikke alene. Internett er stappfullt av rykter og spoilere, og vi har ikke tenkt å røpe noen av dem her.

Spider-Man: No Way Home skulle opprinnelig har kinopremiere 15. desember 2021. Foreløpig er 14. januar den nye premieredatoen.

2. Kampen om Narvik

Kampen om Narvik er en kommende, norsk film om andre verdenskrig, og forteller historien om «Hitlers første nederlag». Filmen skildrer natt til 9. april 1940 og de 62 dagene som fulgte, da soldater fra Norge, England, Polen og Frankrike tok opp kampen mot Hitler.

April 1940. Den gryende krigen i Europa virker fjern for nordmennene, men verdens øyne er allerede rettet mot Narvik, som skiper ut jernmalmen Hitler er avhengig av for å holde det tyske krigsmaskineriet i gang.


Kampen om Narvik skulle opprinnelig har kinopremiere 1. juledag 2021, men ny premieredato er foreløpig ikke satt.

3. Olsenbanden – siste skrik!

Anders Baasmo skal spille Egon, John Carew skal spille Benny og Elias Holmen Sørensen skal spille Kjell i Olsenbanden – siste skrik!

Filmen kommer fra manusforfatter Karsten Fullu og Børning-regissør Hallvard Bræin, og alt tyder på at gjengen skal bryte seg inn på den nye Munchmuseet i Oslo.

De norske Olsenbanden-filmene kom ut mellom 1969 og 1999, var basert på en nesten identisk dansk serie med samme navn. Dessuten ble det laget en svensk versjon, Jönssonligan, som ikke var like tett basert på de danske originalfilmene.

Kilde: Filmweb

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.