– Mer enn bare et vakkert fjes
The Descendants

Linda Holzerland24. august 20183min0
The Descendants 2

Det er fredag, og nok en gang er det tid for helgens streamingtips med Pål Nordseth fra Filter Film & TV

Ku’damm 59, NRK
Ku'Damm 59
De tre søstrene og deres overvåkende mor fra Ku’Damm 59

Ku’damm 59 er en oppfølger til det to år gamle periodedramaet med nesten samme tittel, Ku’damm 56. Den nye sesongen byr på Tre nye episoder om søsterflokken som vokser opp i femtitallets vest-Berlin. Gamle krigstraumer, antisemittisme og stive sosiale koder brytes mot ungdommelig framtidsoptimisme, rock ’n roll og drømmen om et mer selvstendig liv.

– En søster jobber hardt for å være den perfekte husmor på tross av ektemannens dobbeltliv, én gjør opprør mot det destruktive patriarkatet, og én gjør karriere i den gryende underholdningsbransjen – alt under deres dominerende mors falkeblikk, forklarer Pål Nordseth. – Serien blir presentert i utsøkt komponerte tv-bilder og detaljrike tablåer.

Se serien her

The Descendants, Netflix
The Descendants
Pål Nordseth anbefaler filmen The Descendants med George Clooney i hovedrollen

– Den store nyheten på Netflix denne uka er «Disenchantment», serien fra mannen bak The Simpsons, forteller Nordseth. – Jeg er ikke helt overbevist, og anbefaler heller å bruke tiden på det vellagde familiedramaet The Descendants.

Selveste George Clooney spiller hovedrollen som en middelaldrende forretningsmann som tar et oppgjør med sin egen innsats som ektemann og far når kona havner i koma etter en ulykke. – Clooneys skuespill bør overbevise de fleste om at han er mer enn et vakkert ansikt, slår Nordseth fast.

Se serien her

 

 

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.