Radio Metros lunsjsending med Ronny Bergersen fra 12 til 14

Ronny Bergersen er en kunnskapsrik musikkjournalist og erfaren programleder, og han deler gjerne musikken og entusiasmen sin med deg på hverdager fra 12 til 14.

Ronny tar deg blant annet med på en musikalsk reise i tid. Han har gravd i arkivet og funnet låter, historiske klipp og artige historier han vil dele med deg fra alle tiårene vi spiller musikk fra på Metro. Det blir altså variert snacks fra 60-tallet og frem til i dag. Av og til stopper han opp på årstall eller hele tiår, men han gir deg også i blant b-sidene fra kjente plater og musikknyheter fra inn- og utland.

Ronny Bergersen:
Til tross for at han er bare litt over tretti, kan Ronny uforskammet mye om gammel popmusikk. Askimingen har drevet med radio og underholdning siden han lærte å prate, og har lang erfaring som både DJ og festivalarrangør. Når han ikke er i studio – eller forteller historier og underholder i redaksjonen – er han som regel å finne med nesa nedgravd i et musikkleksikon. Heldigvis får han brukt all den nerdete kunnskapen han tilegner seg når han spiller låter og holder deg med selskap på Metro.