hege-christian-banner-1

Fra 06 til 11 gir vi deg jevnlig oppdatering av nyhetsbildet, været og hendelser i trafikken. Vi gir deg også forsideoppslagene i de viktigste avisene i Metroland, tar et muntert skråblikk på lokale nyheter og hverdagen og deler ut fine premier i våre mange konkurranser.

Slipp deg litt løs du også og hjelp oss å gjøre starten på dagen litt lysere – for eksempel ved å sende oss tips om trafikken der du befinner deg. Vi er å treffe på tlf 21 55 59 10.

Hege Tepstad
Den blide kvinnestemmen du hører om morgenen er både småbarnsmor, radiostjerne og superkløne. Heldigvis gjør sistnevnte at hun kan by på mange sprø hverdagshistorier. Hege bidrar også som hobbypsykolog i spalten «Hege hjelper deg» og med morsom kuriosa om musikken og artistene vi spiller. Før hun ble din venn i øret på Metro kan det hende du har sett eller hørt henne i NRK, P4 eller Radio Norge.

Christian Gilsvik
Christian er den glade siddisen som ble forelsket i Østlandet. Han er over gjennomsnittet opptatt av sport, men han er ingen typisk ungkar og spellemann av den grunn. Han er faktisk svært huslig og opptatt av både matlaging, julepynt og sofakos. Rett og slett svigermors drøm. Christian har et smittende humør og er blant flere lyttere best kjent som «han vestlendingen med latteren på Metro».

Han står opp ekstra tidlig hver morgen for å gi deg oppdatert trafikk- og værvarsel fra klokka seks – selv om Hege først blir med ham i sju-tida.