Metro Morgen 6-12 Christian Gilsvik og Hege Tepstad

Fra 06 til 12 gir vi deg jevnlig oppdatering av nyhetsbildet, været og hendelser i trafikken. Vi gir deg også forsideoppslagene i de viktigste avisene i Metroland, tar et muntert skråblikk på lokale nyheter og hverdagen og deler ut fine premier i våre mange konkurranser.

Slipp deg litt løs du også og hjelp oss å gjøre starten på dagen litt lysere – for eksempel ved å sende oss tips om trafikken der du befinner deg. Vi er å treffe på telefon: 21 55 59 10.

Christian Gilsvik
Christian er den glade siddisen som ble forelsket i Østlandet. Han er over gjennomsnittet opptatt av sport, men han er ingen typisk ungkar og spellemann av den grunn. Han er faktisk svært huslig og opptatt av både matlaging, julepynt og sofakos. Rett og slett svigermors drøm. Christian har et smittende humør og er blant flere lyttere best kjent som «han vestlendingen med latteren på Metro».

Han står opp ekstra tidlig hver morgen for å gi deg oppdatert trafikk- og værvarsel fra klokka seks – selv om Hege først blir med ham i ni-tida.

Hege Tepstad
Den blide kvinnestemmen du hører om morgenen er både småbarnsmor, radiostjerne og superkløne. Heldigvis gjør sistnevnte at hun kan by på mange sprøe hverdagshistorier. Hege inviterer til en ny runde med Musikkbingo hver dag fra kl. 11. Før hun ble din venn i øret på Metro kan det hende du har sett eller hørt henne i NRK, P4 eller Radio Norge.

Erik Engen
Erik, også kjent som Trafengen, er Oslogutt og har jobbet med trafikk på radio i mange år, og har sin ekspertise på trafikkbildet på Østlandet. Men han trenger hjelp fra deg som er ute i trafikken. Tips Erik om trafikk på telefon 21 55 59 10, eller bruk Twitter.

 

Erik Engen er nå en del av MetroMorgen!

MetroMorgen: Christian Gilsvik, Hege Tepstad og Erik Engen