Radio Metro morgen med Christian Gilsvik og Erik Engen fra 6 til 9

Fra 06 til 09 gir vi deg jevnlig oppdatering av nyhetsbildet, været og hendelser i trafikken. Vi gir deg også forsideoppslagene i de viktigste avisene i Metroland, tar et muntert skråblikk på lokale nyheter og hverdagen og deler ut fine premier i våre mange konkurranser.

Slipp deg litt løs du også og hjelp oss å gjøre starten på dagen litt lysere – for eksempel ved å sende oss tips om trafikken der du befinner deg. Vi er å treffe på telefon: 21 55 59 10.

Christian Gilsvik
Christian er den glade siddisen som ble forelsket i Østlandet. Han er over gjennomsnittet opptatt av sport, men han er ingen typisk ungkar og spellemann av den grunn. Han er faktisk svært huslig og opptatt av både matlaging, julepynt og sofakos. Rett og slett svigermors drøm. Christian har et smittende humør og er blant flere lyttere best kjent som «han vestlendingen med latteren på Metro».

Erik Engen
Erik, også kjent som Trafengen, er Oslogutt og har jobbet med trafikk på radio i mange år, og har sin ekspertise på trafikkbildet på Østlandet. Men han trenger hjelp fra deg som er ute i trafikken. Tips Erik om trafikk på telefon 21 55 59 10, eller bruk Twitter.