Middagstips: Fiskeburger med kremet potetsalat

Lenge siden du spiste fisk sist? Her kommer en oppskrift du vil like! Oppskriften tar ca. 25 minutter å lage og er beregnet for 2 personer.

INGREDIENSER

  • 1 pakke fiskeburger
  • 4 skiver spekeskinke eller bacon, sprøstekt
  • 5–6 poteter
  • 1 eple
  • 1 stilk vårløk
  • ½ pakke sukkererter
  • 1 ½ dl rømme
  • 2 ss majones
  • 1 ts dijonsennep
  • ½ ts honning
  • Saften av ½ sitron
  • Hakket frisk dill etter smak
  • Salt og pepper

 

SLIK GJØR DU

Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre. Avkjøl. Sett stekeovnen på 200 grader og varm fiskeburgerne i en ildfast form i ca. 15 minutter. Stek spekeskinke i litt smør til de blir sprø. La det renne av på litt kjøkkenpapir. Skrell og del potetene i biter. Del sukkererter i biter. Skjær vårløk i tynne skiver. Skrell eplene, fjern kjernehusene og del dem i terninger. Grovhakk dill. Bland alle ingrediensene sammen i en salatbolle. Pisk sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper. Vend rømmeblandingen sammen med poteter og grønnsaker.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.